29 Nisan 2025 Salı 16:38:27

FORD MARKA ARAÇLAR İÇİN GİZLİ ÖZELLİK CİHAZI

Forum.CustomerLevel1
1 ay önce

Elm327 satın aldım ve öğrendim ki bu cihaz ddt4all progrmını da çalıştırıyor şuan renault markalar için gizli özellik aktivasyonu yapıyorum.

Lisanslı ucds kullanmak yerine bilgisayarıma uzak bağlantı ile fordscan kurulumu yapabilir misiniz elm327 yi bu programla kullanmak istiyorum 

Forum.CustomerLevel1
2 ay önce

Merhaba; Ford araçlarda gizli özellik açmak için size bir kaç cihaz ve program önerebilirim bunlar: FORScan: Elm327 ve VCM2/VCM3 ford arıza tespit cihazları ile bu programı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeylerin türüne göre 2 seçenek çıkar önünüze; 1) AS-BUILT kodlarıyla yapmak 2) Doğrudan modüllerin menüsünden seçerek yapmak. Her aracın modeline, türüne vs göre AS BUILT kodları farklıdır, aynı isimde kodlar olsa dahi farklıdır aman dikkat. UCDS : UCDS/VCDS cihazı var, bu internet üzerinden güncelleme yapmanızı ve daha detaylı değişiklikleri mümkün kılar. Kredi sistemiyle çalışır.

Forum.CustomerLevel1
2 ay önce

Merhaba; Ford marka araçlar için basit arayüzlü kullanışlı gizli özellik açabileceğimiz bir cihaz ve program önerisinde bulunabilir misiniz. Teşekkürler

Filters
Sort
display